Citytalo

Citytalo on helsinkiläisten arkea. Sen kauppakäytävällä kulkee arkipäivisin tuhansia ihmistä.

Citytalon suunnitteli arkkitehti Kosti Kuronen ja se rakennettiin 70- ja 80-lukujen taitteessa, jolloin Kaivopihan kiinteistö sai nykyisen muotonsa. Citytalo on muuttunut ajan myötä liike- ja toimistotiloiksi, jossa pinta-alaa on noin 5500 m2.

Esittelyssä

Tehoa ja ketteryyttä taloushallintoon ja prosesseihin

Efima Oy kehittää suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoa ja liiketoimintaprosesseja. Sen valikoimiin kuuluvat konsultointi, ulkoistus ja pilvipalveluina tarjottavat ohjelmistot. Asiakaskunta koostuu suurista ja keskisuurista yrityksistä eri toimialoilta.

Yrityksen erinomainen asiakastyytyväisyys perustuu efimalaisten vankkaan taloushallinnon ja tietotekniikan osaamiseen ja aitoon haluun palvella asiakkaita hyvin. Tämän tueksi Efima haluaa olla myös reilu ja hyvä työnantaja ja tarjota työnteolle mahdollisimman hyvät puitteet. Työhyvinvointiin, viihtyvyyteen ja työntekijöiden osaamisen kehittämiseen panostetaan.

– Talvella 2012 Efima oli kasvanut kokoon, jossa tarvittiin uudet, toimivat toimitilat, kertoo Efiman ulkoistuspalvelujen esimies Teija Vaattovaara. Tavoitteena oli löytää toimisto, joka tukisi yrityksen toimintatapoja, kasvua ja hyvää yhteishenkeä ja jonne sekä asiakkaiden ja työntekijöiden on helppo ja mukava tulla.

– Valinta siirtyä Kaivopihalle on osoittautunut oikeaksi, hän jatkaa. Työntekijämme arvostavat modernia ja avaraa toimitilaratkaisua, toimiston keskeistä sijaintia ja helppoa pääsyä erityisistä julkisella liikenteellä ja kesällä kaupungin parasta terassia.

– Tärkeä kriteeri toimitilojen valinnassa oli se, että tilat saadaan muokattua Efiman näköiseksi. Tiloissa on satsattu sisustukseen ja brändin mukaiseen väritykseen, samoin kuin työn tekemisen mukavuuteen esimerkiksi sähköpöytien hankinnalla. Panostus erilaisiin tiloihin mm. kokouksia ja yhteistilaisuuksia varten kannatti. Avotoimistoa täydentävät hiljaiset tilat, joissa työrauha on taattu. Monet syövät lounaansa keittiön ison pöydän ääressä yhdessä työkavereiden kanssa jutustellen.

Lue lisää Efimasta

 

Asiakkaitamme Citytalossa

Citytalon historiaa

Citytalon historia juontaa juurensa 1970- ja 1980-lukujen vaihteeseen, jolloin Kaivopihaa rajaamaan rakennettiin kaksi uutta liikerakennusta. Kokonaisuuden suunnittelusta vastasi arkkitehti Kosti Kuronen, joka suunnitteli myös Kaivopihan kiveyksineen ja istutuksineen.

Citytalon Kaivopihan puoleiset julkisivut ovat ensimmäiset Suomessa toteutetut kaksoislasijulkisivut. Ne rakentuvat kahdesta lasipinnasta, joiden väliin jää vähintäänpuoli metriä leveä tila. Julkisivu vaikuttaa rakennuksen sisäilmastoon, valo-olosuhteisiin sekä energiankäyttöön. Kahden lasipinnan väliin jäävän ilman avulla voidaan rakennuksen sisäilmaa tarvittaessa viilentää tai lämmittää. Kaksoisjulkisivu myös vähentää energiantarvetta, estää melua ja lisää päivänvaloa koko rakennuksessa.

Kaivopihan City-, Hansa- ja Kaivokäytävissä kulkee päivittäin kymmeniätuhansia jalankulkijoita. Esteettömyys, turvallisuus sekä kaupallisen ympäristön viihtyisyys palvelevat niin kiinteistöjen yrittäjiä kuin asiakkaita.