Uusi ylioppilastalo

Uusi Ylioppilastalo sijaitsee Mannerheimintiellä, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Vuonna 1910 valmistuneen rakennuksen ovat suunnitelleet arkkitehdit Armas Lindgren ja Wivi Lönn.

Kätevät kulkuyhteydet sekä Helsingin keskustan monimuotoisten palveluiden välitön läheisyys tekevät talon sijainnista ideaalin niin liiketila- kuin toimistoratkaisuihin.

Esittelyssä

Esteettistä ihonhoitoa ja plastiikkakirurgiaa ydinkeskustassa

Ihoakatemia on esteettiseen ihonhoitoon ja plastiikkakirurgiaan erikoistunut klinikka Helsingin ydinkeskustassa. Ihotautilääkärin ja plastiikkakirurgin yhteistyössä yhdistyvät potilaan parhaaksi sekä veitsettömät että kirurgiset hoidot.

Uudella Ylioppilastalolla Ihoakatemia on toiminut vuodesta 2008. Yritys on kasvanut voimakkaasti vuosien saatossa ja tilat laajentuneet kasvun myötä. Toimitusjohtaja Toomas Uibu kiitteleekin HYY Kiinteistöjen joustavuutta tilaratkaisuja kehitettäessä.

-Sijainti Mannerheimintien varrella on loistava, parempaa ei Suomessa ole. Tänne on jokaisen helppo tulla, hän toteaa.

-Vuosien saatossa Vanhan ylioppilastalon toimitilamme neliömäärä on tuplantunut ja yhteistyö muutoksissa ollut mutkatonta. Tässä kohteessa yhdistyvät vanhan kiinteistön hieno henki sekä omistajan tahto kehittää kiinteistöä, Toomas Uibu toteaa.

Ihoakatemiassa potilaille tarjotaan korkeatasoisia, tieteellisesti tutkittuja ja turvallisia hoitoja, joissa palautumisaika on lyhyt. Käytössä ovat monipuoliset hoitomenetelmät ja uusimmat hoitolaitteet. Ihoakatemiasta löytyy apu ulkonäköön liittyviin kysymyksiin: sairauksiin, ikämuutoksiin ja kosmeettisiin ongelmiin. Plastiikkakirurgitsuorittavat sekä paikallispuudutuksessa että nukutuksessa tehtäviä plastiikkakirurgisia leikkauksia pitkäaikaisella kokemuksella.

Ihoakatemian hoidot ovat kansainvälistä huipputasoaja lääkärit ovat kysyttyjä asiantuntijoita kansainvälisissä koulutuksissa.

Lue lisää Ihoakatemiasta. 

 

Asiakkaitamme Uudella Ylioppilastalolla

Uuden ylioppilastalon historiaa

Uusi ylioppilastalo (alkujaan Osakuntatalo) on valmistunut vuonna 1910 ja sen ovat suunnitelleet Armas Lindgren ja Wivi Lönn. Se rakennettiin Vanhan ylioppilastalon viereen, kun Vanhan tilat alkoivat jo muutaman vuosikymmenen jälkeen käydä liian pieniksi kasvaneelle opiskelijajoukolle.

Talon A-porras suunniteltiin osakuntien käyttöön, ja se on edelleen kokonaisuudessaan erilaisten HYYn piirissä toimivien opiskelijajärjestöjen käytössä kerho-, kokous- ja juhlatiloina. Talon muut osat taas suunniteltiin liikekäyttöön, ja niissä onkin sadan vuoden aikana toiminut mm. hotelleja, elokuvateattereita, ravintoloita ja autokauppa. Uudella ylioppilastalolla sijaitsee myös HYYn keskustoimisto.